اجزاء اصلی فرآورده:

(برگ و بذر مورد) Myrtus communis                      (سداب)  Ruta graveolens

(روغن  کنجد)  Sesamum indicum                    (موم زنبور  عسل) Honey bee wax

مواد مؤثره:

میرتی نیل استات، میرتول، سینئول، تانن، فلاونوئید، ویتامین ث، قندهای مختلف اسیدهای آلی شامل اسید مالیک، اسید سیتریک، مواد تلخ، فلاوُنوئیدها، فنولوئیدها، لینولئیک اسید، اولئیک اسید، اسید پالتمیک و آراشیدیک اسید،فسفر و مس و کومارین‌ها، فورانوکومارین‌ها، آلکالوئیدهای فورانوکینولین، فلاونوئیدها و به خصوص روتین، اسیدهای کاپرینیک، کاپریلیک و پلارگونیک، ویتامین K، ویتامین P و اسانس متیل نونیل کتون

موارد مصرف:

بازکننده بثورات و جوش های چرکی ، ازبین برنده جوش و لکه های به جا مانده آن.

مقدار و طریقه مصرف:

بر روی مواضع جوش، کرم(قیروطی) را روزانه 2 نوبت استعمال نمایید. مناطقی که دارای جوش بیشتر است قبل خواب یک لایه از کرم را بر مواضع جوش قرار داده تا صبح بماند.

عوارض جانبی و موارد منع مصرف:

در افراد دارای حساسیت پوستی و زخم باز مصرف نشود و اکیدا با دهان تماس پیدا نکند و هیچگونه عوارض جانبی ندارد .

آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر:

 

آکنه (جوش) شايعترين بيماري مزمن پوستي در سنين بلوغ و نوجواني است که بصورت ضايعات غيرالتهابي (کومدون‌هاي سر سفيد و سرسياه) و التهابي( پاپول، کيست و ندول) بروز مي‌کند .گیاه مورد(آس) ضد باکتری و ضد قارچ، ضد التهاب و التیام‌بخش و در بهبود زخم‌ها مؤثر است و قابض و بندآورنده خون است.  مونوترپنها و سس کوئی ترپنهای موجود در اسانس، اثر ضد باکتری، ضد قارچ و ضد عفونی کننده ضد احتقان و قابض دارند که موجب باز شدن بثورات و جوش های چرکی شده و مانع ایجاد آثار جوش خواهد شد. سداب دارای اثرات ضدکرم، ضداسپاسم، ضدنفخ، آرام‌بخش، ضدالتهاب، ضدمیکرب است همچنین روغن کنجد سالیان دراز بعنوان یک روغن بهبود دهنده زخم ها معرفی می شده است.  این روغن دارای خاصیت آنتی باکتریال برای باکتری های متداول در پوست صورت می باشد.( مانند: استافیلوکوکوس و قارچ های پوستی) این روغن دارای خاصیت ضد التهابی نیز هست. در پسوریازیس و بیماری خشکی روغن کنجد بسیار مناسب است علاوه بر این روغن کنجد یک محافظت کننده طبیعی در مقابل اشعه UV خورشید می باشد. از سوی دیگر مشخص‌شده که موم زنبور عسل خواص ضد باکتری، ضد التهابی، ضد قارچی، آنتی اکسیدان و ضد ویروسی دارد ک عملاً هیچ‌گونه عارضه‌ی جانبی شناخته شده‌ای ندارد.

اثر فارماکولوژیک دارو از منظر مبانی طب سنتی:

این فرآورده به روی هر 4 نوع مهم جوش های پوستی اثرات شگرف دارد که عبارتند از: سعفه، شیرینگ(جوش های سفید به رنگ شیری بر بینی و چهره)، جوش بلخی(سعفه حاد)، چاتلانقوشی(جوش های چرکین سر سیاه که در ساق پا پدید می آید). در علاج تمامی انواع جوش پاکسازی بدن از خلط صفرایی و خلط سودایی وماده بلغم شورقدم اول است که به حسب شدت از فصد وحجامت تا به کارگیری مسهل های اختصاصی باید موجبات استفراغ اخلاط فاسد را فراهم نمود.

سپس به صورت موضعی از داروهای خون آوردنده و خشکاننده و تحلیل برنده استفاده می شود.

باید در درمان جوش به خاطر داشت که علاوه بر پاکسازی، رطوبت بخشی یک اصل بوده،بنا بر این قیروطی با داشتن خواص ضدباکتری، ضد التهابی، ضد قارچی،  التیام ‌بخش و قابض با رطوبت بخشی خود،  بسیار برای درمان مناسب می باشد.

نکات قابل توصیه:

قبل مصرف، مقداری از قیروطی را بر پوست ناحیه ی بازو امتحان نموده در صورت بروز خارش یاقرمزی با مشاور علمی در میان بگذارید. قبل هر بار مصرف، پوست از هر نوع آلودگی، گرد و خاک وکرم ها و فرآورده های استعمالی پاک گردد. چنانچه پوست خشک یا معمولی است درمان جوش با کرم بابونه توصیه می شود.هیچگونه اثرات آنتاگونیستی با داروهای شیمیایی خوراکی یا موضعی ندارد .

محصولات مکمل

حب گیاهی انبر باریس  ،  حب گیاهی ضد اگزما(خبازی)   ،  کرم بابونه

ساشه آبزن بابونه مرکب (گرانول ضد اگزما استعمال خارجی)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *